7)      24.03.2008 > Update weekend 22-23 mar

Bordul este in sfarsit pregatit pentru imbracat in alcantara. S-au construit si incintele pentru medii si s-au imbracat in alcantara plafonul si o parte din stalpii laterali. S-a continuat lucrul la consola, definitivandu-se incinta subwooferului si amplasarea amplificatoarelor si acumulatorilor in partea din spate. S-a lucrat in paralel si la Info desk unde s-au decupat numele sponsorilor, tema proiectului, fereastra si usa de vizitare !

8)      16.04.2008 >  Intrucat in perioada 29 martie – 7 aprilie s-a lucrat continuu la masina iar apoi s-a plecat direct in Germania, nu am mai avut timp pentru update-ul final asa ca il voi face acum. Masina a fost gata luni seara asa ca am ajuns la Sinsheim cu o zi intarziere si cu foarte putin inaintea orei limita de inscriere in concurs. Pentru rezultate cat mai precise s-au efectuat 2 jurizari pe partea de instalare si 2 pe partea de sunet iar apoi s-a facut media aritmetica. Jurizarea s-a facut la cea mai inalta categorie si anume „master”. In urma celor 2 jurizari, Team Romania a iesit invingatoare ! Ca o mentiune suplimentara, voi mentiona ca am sfidat toate recomandarile Focal in ceea ce priveste incintele difuzoarelor, mergand pe propriile calcule, iar rezultatele au fost mult peste cele asteptate. Imediat dupa concurs, echipa tehnica Focal a fost trimisa sa asculte masina si sa ia notite intrucat este pentru prima oara cand o masina echipata cu mid-bass-ul si subwooferul din gama noua Utopia suna bine

 

 

 

 

6 COMENTARII

  1. Am ajuns intamplator pe acest site si m-a captivat aceasta postare pentru ultima ~ora. Foarte tare ce ati facut! Desi au trecut ceva ani, felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.