Cel mai celebru DJ din toata lumea si-a asociat imaginea cu firma AKG pentru a lansa o gama de casti numita AKG by Tiesto.

Tiesto, numit “cel mai mare DJ din toate timpurile” de catre revista Mixmag, bine cotata in domeniul muzicii dance, a colaborat cu AKG la realizarea celor trei modele de casti, despre care se afirma ca imbina performanta cu stilul.

Gama Tiesto de casti incepe cu Tiesto K67 la un pret de 123€, urmata de Tiesto K167 ce costa 248€ si avand drept maxim modelul Tiesto K267, la un pret de 410€.

AKG afirma despre casti ca nu sunt doar pentru iubitorii muzicii dance, promitand ca Tiesto K67 (varianta de inalta performanta), Tiesto K167 (varianta profesionala) si Tiesto K267 (varianta de referinta) vor atrage un public larg de utilizatori.

Castile de inceput de gama Tiesto K67 sunt compacte, on-ear, inchise, avand driveri de 40mm si folosind mecanismul de impachetare “3D-Axis” care le permite sa fie aplatizate pentru a putea fi transportate.

Urmeaza castile Tiesto K167, cu o constructie over-ear, inchise, si care promit o constructie solida.

Castile varf de gama Tiesto K267 sunt over-ear, inchise si au bass boost ajustabil.

Cu un luciu de aluminiu anondizat, varful de gama AKG Tiesto K267 beneficiaza si de sistemul DualPlug, care permite sa conectezi cablul la casti fie in cupa drepta, fie in cea stanga.

 “AKG este adanc inradacinata in pasiunea pentru muzica, avand in acelasi timp un mod unic de design si de stil”, afirma insusi Tiesto.

“Impreuna am realizat o linie de casti perfecte pentru cei care vor cea mai buna calitate a sunetului, dar nu doresc un compromis in privinta stilului – fie ca faci munca de studio mixand, ca participi la evenimente live sau doar asculti muzica atunci cand esti in miscare.”

Modelele Tiesto K67 si Tiesto K167 vor fi disponibile la vanzare incepand cu luna septembrie, in timp ce modelul Tiesto K267 va fi disponibil din noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.