Beats by Dr. Dre si-a extins gama de produse audio cu noi boxe wireless Bluetooth – Beats Pill, precum si cu o pereche de casti cu tehnologia de anulare activa a sunetului – Beats Executive.

Beats Pill are aptX Bluetooth, despre care speram ca ofera o sansa sanatoasa de a furniza continut audio wireless de calitate, si functionalitate NFC tap-to-pair –o premiera pentru categoria sa de boxe wireless.

Boxele sunt si portabile, multumita acumulatorilor care pot functiona timp de opt ore ruland muzica, si datorita microfonului incorporat, le poti folosi pentru a face apeluri vocale wireless. O intrare de 3.5mm completeaza pachetul de dotari.

Boxele wireless Bluetooth Beats Pill sunt disponibile in culorile rosu, alb si negru, conform stilului specific Beats, si au un pret de vanzare de 210€. Vor urma mai multe optiuni de culori.

Noi sunt si castile Beats Executive by Dre, la un pret de 334€, cu tehnologia de anulare activa a sunetului, care le urmeaza castilor infame Beats Pro.

Tintind sa furnizeze “un design distinct, sofisticat”, castile Beats Executive folosesc materiale premium cum ar fi piele moale pentru cap, alaturi de componente din aluminiu si inox.

Castile au un microfon pe cablu compatibil cu iOS si ofera control deplin asupra functionalitatii telefonului Apple iPhone.

Beats Executive sunt disponibile pe argintiu la un pret de 334€.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.