Chord Electronics face loc in gama Reference unui streamer de retea, ce va fi cunoscut de astazi sub numele de DSX1000.
Arhitectura digitala a produsului este imprumutata din DAC-ul QBD76 HDSD si din excelentul CD player Red Reference MKIII.

Daca nu sunteti familiarizati cu motivele ce determina cele 2 produse de mai sus sa fie cu  adevarat de referinta, atunci va informam ca si DSX1000 beneficiaza de FPGA(field programmable gate array) pentru managementului decodarii, filtrarii WTA si al procesarii. Se adauga si un DAC Pulse Array(5th. generation) sustinut de un design nou si o sursa mai potenta.
Engine-ul care se ocupa de streaming, fiind legat direct de DAC, implica o dubla procesare a informatiilor, eliminand astfel orice fel de inadvertente ce s-ar fi putut strecura de-a lungul datelor transmise.
Va procesa MP3, WMA, WAV, AAC, Flac si Apple Lossless pana la 24bit/192kHz, oferind posibilitatea de conectare prin cablu Ethernet.
S-a adaugat si control de volum analogic, eliminand astfel nevoia unui pre-amplificator din sistem.

Gasim si un display de 3.5″, ce poate fi controla de o telecomanda sau de una din aplicatiile disponibile pentru produsele Apple sau Android. In plus, conform celor de la Chord, in curand va fi disponibila o versiunea personalizata a “Songbook” pentru idevice-uri, si probabil ulterior va aparea si Android Market.
Ca de obicei, produsul este manufacturat in Kent, cu finisare specifica, in aluminiu sau nichelat, cu carcasa iluminata si cu o discreta eticheta Chord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.