Un produs nou al companiei americane McIntosh Laboratory este D100, un DAC/preamplificator de 3,440€ cu 5 intrări digitale, inclusiv USB, şi oferă o varietate de ieşiri analogice fixe sau variabile.

Împărţind aceleaşi caracteristici ale stilului McIntosh cu viitorul pick-up MT5, D100 este un produs compact conform standardelor comune ale companiei, având numai 10cm înălţime.

D100 are 4 intrări digitale S/PDIF –două optice, două electrice- capabile să lucreze cu semnale audio până la 24-bit/192kHz şi o intrare USB asincronă de tip B pentru conectarea la calculator, compatibilă cu semnale audio până la 32-bit/192kHz.

McIntosh_D100_BACK_FS

D100 foloseşte un convertor digital la analog de 32-bit/192kHz, ce lucrează în mod balansat în patru, pentru o gamă dinamică largă şi pentru distorsiuni mici, şi are două seturi separate de ieşiri balansate XLR şi RCA phono pentru un nivel fix şi variabil al volumului. Un amplificator de căşti de calitate ridicată este de asemenea inclus.

D100 poate fi folosit conectat direct la un amplificator de putere sau combinat cu unul dintre preamplificatoarele companiei sau cu unul dintre controlorii AV, caz în care controlul puterii şi porturile de date permit comunicarea la distanţă între cele două.

XL_D100_Front_Top

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.