Astazi, in cadrul CES 2011, compania germana Sennheiser a anuntat extinderea gamei Travel Line cu modelul CXC 700, o pereche de casti in-ear cu functie noise-cancelling.

Inovatia adusa odata cu acest model este denumita de producator NoiseGard Digital si ofera posibilitatea de a seta dupa necesitatile fiecaruia, tipul de zgomot care trebuie anuluat. Utilizatorul poate alege unul din cele trei profiluri disponibile. Primul anuleaza cu precadere frecventele joase (100 to 400 Hertz), cum sunt zogmotele de motor de tren, autocar sau avion. Al doilea profil anuleaza frecventele medii (400 to 3,000 Hertz) produse de aparate de aer conditionat sau ventilatoare. Cel de-al treilea profil este un hibrid format din primele doua.

Sennheiser vine cu modelul CXC 700 in intampinarea celor care calatoresc mult in medii zgomotoase si nu vor sa piarda din calitatea sunetului. Castile vin echipate complet cu patru tipuri de adaptoare intra-aurale, adaptor pentru conectare in avion, jack de 6.3mm si un portofel elegant in care se pot transporta toate accesoriile.

2 COMENTARII

  1. Interesant. Sper sa nu atarne greu „chestia” aia si sa-ti scoata castile din urechi ca la unele modele.
    Poate vor aparea si la noi, si sa speram la un pret nu prea piperat.

    Btw, bravo pt blog, chiar e interesant si nu prea gasesti asa ceva pe la noi. Sa speram ca va deveni mai populat de oamenii interesati, sa devenim o comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.