Cel mai nou produs de la Musical Fidelity este modelul M6 500i, un amplificator stereo integrat, ce livreaza nu mai putin  de 500W per canal si are un pret de lansare de 5000Euro.

Fabricantul declara ca modelul este ultimul lansat dintr-o lunga serie de “super amplificatoare integrate”, care isi are originile, cu mai bine de 20 de ani in urma, in modelul A1000.   Constructia lui M6 500i este una de top, regasim un preamplificator separat si doua amplificatoare de putere,  tip monobloc, integrate intr-o carcasa comuna.

Preamplificatorul are sursa de curent proprie si un potentiomentru digital de mare precizie.    Fiecare amplificator de putere  foloseste 12 tranzistori bipolari si are tranformator si radiator propriu.

Musical Fidelity afirma ca aceasta stuctura fara compromisuri asigura, pentru  M6 500i, “distorisiuni extrem de mici, liniaritate foarte buna si dinamica exceptionala”.

Carcasa din aluminiu extrudat este conceputa special pentru acest model, iar radiatoarele au fost create special pentru a disipa in mod optim caldura produsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.