Producatorul Shure a lansat cu putin timp in urma un trio de modele noi pe piata; fiecare adresandu-se  unui segment diferit de activitate.

SE215 este un model in-ear din seria “Sound-Isolating” , foloseste un nou driver “Dynamic MicroDriver” iar cablul este detasabil, o caracteristica mai putin intalnita la acest tip de casti. Producatorul declara ca acest model este proiectat pentru a reduce cu pana la 90%  zgomotul ambiental. Castile sunt  disponibile in variantele neagru sau transparent, cu tehnologia la vedere.

Pentru DJ-ii in devenire Shure a pregatit modelul SRH550DJ, cu driveri de 50mm pentru o extensie cat mai larga a frecventelor joase. Ca orice model dedicat acestui segment si acestea sunt modulare si vin in pachet cu un adaptor la 6.3mm si o punga de transport.

Al treilea model prezentat este dedicat inregistrarilor si monitorizarilor de studio. Shure SRH940 beneficiaza de o constructie ultra-usoara si se livreaza intr-un pachet complet, din care nu lipsesc doua cabluri detasabile, adaptor de 6,3mm, ear-paduri de rezerva si o cutie speciala pentru transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.