Cu o saptamana in urma  Jamo a lansat primele sale modele de casti intra-aurale. Noua gama este compusa din trei modele : wEAR In20m (85 E), wEAR iN30 (100 E) si wEAR In40i (115 E).

Cel mai ieftin model din gama, In20m este prevazut cu microfon pe fir si este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile care suporta jack de 3,5mm. Driverii folositi in acest model au dimensiunea 5.78mm si folosesc un singur magnet din neodymium.

Daca nu aveti nevoie de microfon pe fir si va doriti fidelitate mai buna, trebuie sa va indreptati atentia catre modelul superior  In30.  Acesta are driveri mai mari (8,5mm) cu structura “dual neodymium magnet motor” care asigura un raspuns superior in frecventa  (10Hz-19kHz). WEAR In30 sunt disponibile  in variantele albe sau negre, vin in pachet cu patru perechi de adaptoare siliconice de diferite marimi si o cutie de transport din aluminiu.

Varful de gama al seriei este In40i, acestea fiind de asemenea disponibile in variantele  albe sau negre, sunt  prevazute cu microfon si trei butoane compatibile iPhone/iPad/Touch si pot fi folosite in aplicatii VOIP.

Toate cele trei modele vor fi disponibile la sfarsitul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.