Onkyo isi continua lansarile de la inceputul acestui an cu trei noi produse din gama hi-fi: TX-8050 network stereo receiver (450 Euro), TX-8030 stereo receiver (350 Euro) si C-7030 CD player (250 Euro).
Ambele receivere stereo au amplificare bazata pe circuite discrete si PCB-uri custom. Puterea declarata este de 130W pe canal si beneficiaza de tehnologia propietara denumita WRAT „pentru a reduce distorsiunile si asigurarea unei amplificari de mare fidelitate a semnalului „. Aparatele mai au in dotare o conexiune universala pentru periferice Onkyo (cum ar fi UP-DT1 DAB), intrari analogice audio-video si doua iesiri preamplificate.

Modelul superior TX-8050 vine cu cateva functii suplimetare cum ar fi: DLNA, care permite utilizatorului streaming din retea si internet radio, intrari digitale coaxiale/optice si o mufa USB. Aparatul este de asemenea, compatibil cu softul Onkyo Remote App pentru Iphone/Ipod.


CD-playerul C-7030 beneficiaza de o tehnologie de mare precizie pentru a reduce erorile de sincronizare. Transformatorul utilizat este custom, iar metalul folosit la construirea carcasei este de 1,6mm grosime, urmarind reducerea vibratiilor.
Toate cele trei modele sunt disponibile in doua versiuni de culoare, argintiu si negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.