In completarea gamei  pentru anul 2011, Onkyo lanseaza pe piata modelul TX-NR709. Acesta se alatura modelului TX-NR609 lansat luna trecuta.

TX-NR709 (7.2 canale), detine certificare THX Select2 Plus, are opt intrari HDMI, doua iesiri HDMI, decodeaza formatele audio high-definition, este compatibil Bluray video 3D si audio return channel.

Mufa USB frontala asigura conexiune  digitala cu playerele portabile mp3, memorii USB sau iPod/iPhone. Tot la capitolul dotari trebuie mentionat port-ul universal propietar, la care se pot conecta o serie de periferice oferite de Onkyo. Cu ajutorul conexiunii Ethernet incorporata, se pot reda fisiere audio direct din retea acesta fiind compatibile si cu radio internet.

Alte functii suplimentare includ moduri DSP pentru jocuri, Audyssey Dynamic EQ si Dynamic Volume, iesire 7.2 preamplificata.Recieverul foloseste DAC chip-ul TI Burr-Brown PCM1690 192kHz/24-bit si foloseste noul procesor video  Marvell Qdeo , capabil sa faca  upscaling pana la rezolutia maxima de 3840×2160 de pixeli (rezolutia 4K).

Tot in aceasta perioada Onkyo a mai prezentat doua pachete 3d-ready (formate din receiver siboxe 5.1) si un pachet numai cu setul de boxe 5.1.

Sistemele 5.1 HT-S9405THX si HT-S6405 vor fi disponibile incepand cu luna mai, la fel si sistemul de boxe cu subwoofer 5.1 SKS-HT648.

Nu in ultimul rand player-ul Bluray compatibil 3D –  BD-SP309, va fi disponibil incepand cu aceasta luna . Playerul ofera upscaling pana la 1080P, AVCHD si suport video DivX Plus HD (MKV), un port Ethernet pentru conexiune home networking si decodare pentru formatele Dolby TrueHDsi DTS-HD Master Audio.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.