La standul NAD, din cadrul Munchen High End Show 2011, a fost prezentat, cel mai nou produs lansat de firma canadiana si anume  NAD C446 Digital Media Tuner.
Acesta poate face streaming audio prin retea, accesand device-uri de tip UPnP/DLNA, cu ajutorul conexiunilor Ethernet sau Wi-Fi (b/g), si de asemenea poate reda fisiere audio direct de pe medii de stocare USB, cu ajutorul conexiunii de acest tip de pe panoul frontal. Tipurile de fisiere audio suportate sunt: WAV/PCM, FLAC, AAC, MP3  si WMA.

NAD C446 poate accesa radio internet avand DAB/DAB+/FM RDS/AM tuning cu posibilitatea de a memora 40 de statii de radio favorite.
Ipod-ul se poate conecta cu ajutorul unui dock-ului IPD2, disponibil optional, acesta se conecteaza la soketul MP Dock amplasat in partea din spate a aparatului.
Exista iesiri atat analogice cat si digitale, NAD C446 poate fi folosit doar ca streamer/player cat si ca DAC.
Pretul vechiculat pentru piata europeana este 800 de Euro.

2 COMENTARII

  1. O solutie all-in-one cam prea scumpa si oarecum inutila. Se gasesc DAC-uri bune mult mai ieftine. Majoritatea dintre noi nu cred ca-l folosim asa. Noi avem muzica in PC, radio avem pe net => scoatem semnal digital din PC in DAC. Iar DAC-urile au mai multe intrari, si pentru iPod si ce mai vrei (sau daca docking-urile alea scot analog => direct in amplificator, nu stiu sigur cum scot). Deci asta e o solutie all-in-one oarecum inutila, si, repet, mi se pare prea scumpa.

  2. Salut.
    Depinde cat de bun este DAC-ul implementat, depinde cat de bune sunt iesirile digitale etc. Este foarte posibil sa ai dreptate la fel cum este foarte posibil sa te inseli.

    O zi buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.