Exclusivistul producator de aparatura audio high-end Audio Research, a lansat doua noi preamplificatoare phono, concepute pentru a ridica experienta redarii unui disc de vinil la un nou nivel.

Cele doua noi modele sunt: PH6 (4000E) deja disponibil pe piata si PH8(7000E), care urmeaza sa ajunga in magazinele distribuitorilor la sfarsitul lunii iunie. Ambele sunt preamplificatoare hibride „with a low-noise, high-gain JFET input stage, and it incorporates two high-current 6H30 twin triodes in the gain and output stages” dupa cum declara producatorul.
>

Cei de la Audio Research sustin ca lampile funtioneaza in parametrii optimi timp de cel putin 4000 de ore.
Pe panoul frontal avem butoanele de power, mute, mono si loading, cu ultimul se poate selecta impedanta la 47K, 1000, 500, 200 sau 100 ohmi.Pe panoul din spate exista o pereche de intrari RCA, un conector 15A IEC si mufa de impamantare.

Modelul PH8 foloseste aceeasi capacitori pe care ii regasim si in varful de gama Audio Research’s Reference Phono 2. De asemenea are o noua sursa R-core iar PCB-ul este acelasi folosit si in linia de produse Reference.

In Romania produsele Audio Research pot fi vazute si testate la showroom-ul Audioconcept, importator si distribuitor oficial al marcii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.