Cipher SACD/CD player este cel mai nou produs care poata sigla Krell si poate fi al dumneavoastra, pentru colosala suma de 15.000 Euro.
Cipher a fost conceput pentru a oferi utilizatorului „the ultimate performance from today’s highest resolution source material” dupa cum declara producatorul. Player-ul suporta formatele stereo si SACD multicanal, vine imbracat intr-o carcasa clasica de aluminiu si este disponibil in variantele argintiu sau negru. Interiorul unitatii este captusit cu meterial special fono-absorbant pentru a reduce la minim rezonantele mecanice.
Firmware-ul customizat de Krell imbunatateste precizia citirii discului iar lentilele de citire cu laser sunt separate pentru CD si SACD fiind calibrate manual pentru o precizie maxima, necesara pentru o sursa de sunet high-end.

Semnalul este trecut printr-un modul anti-jitter proprietar Krell dupa care este trecut printr-un filtru digital 24-bit/192kHz ajunge la final in DAC-urile 24-bit/192kHz balansate.Krell Cipher foloseste cate un DAC pentru fiecare canal si surse de curent separate pentru partea digitala si cea analogica.
Krell se gaseste pe listele distrubuitorilor din Europa incepand din luna Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.