Titlul de cele mai scumpe boxe din lume este adjudecat in acest moment de modelul Organic Harmony Gold al celor de la Shape Audio. Pretul cerut este unul absolut ametitor – 5.000.000 Euro.

„Luciano Pasquariello, fondatorul firmei Shape Audio, a proiectat gama Organic Harmony inspirandu-se din natura, unde lucrurile se modeleaza in mod natural pana la forma finala care este frumoasa si perfecta”.
Organic Harmony Gold sunt facute  din aur masiv de 18 carate, cantaresc 215 kilograme si a fost construite intr-o singura pereche.
Varianta Organic Harmony Sterling silver este limitata la doar cinci perechi, cantareste 115kg si costa 300.000 Euro. Sunt printre cele mai mari obiecte din argint masiv facute vreodata.
Cea mai „accesibila” varianta produsa de Shape Audio este Organic Harmony Bronze, limitata la 99 de perechi, cantaresc 95kg si costa „numai” 63.000 Euro.

Dimensiunile incintelor acustice sunt:135cm inaltime si 27cm latime (masurata in punctul maxim). Boxele au integrate cate un amplificator de 1000W in clasa D, acesta urmand sa amplifice cinci difuzoare si beneficiaza de conexiuni USB, Ethernet, stereo analogice, digitale si XLR.
Cireasa de pe tort o reprezinta faptul ca preturile anuntate nu contin TVA (!!), dar viitorii propietari se pot consola cu garantia pe viata oferita de producator.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.