Pe perioada week-end-ului urmator, la sediul dealer-ului AvStore din Bucuresti, va avea loc un eveniment audio inedit. ELECTROCOMPANIET audio event se va desfasura in perioada 25 si 26 iunie. Sistemul exceptional care va sta la dispozitia ascultatorilor va fi alcatuit din monoblocurile NEMO, pre-amplificatorul EC 4.8 si CD playerul EMC 1UP, completat de boxele Dynaudio Confidence C1 si Focal Electra 1038 Be.

Pe parcursul celor doua zile, showroom-ul AvStore va sta la dispozitia celor care doresc o auditie de calitate marca ELECTROCOMPANIET, cei care doresc sa fie prezenti sunt invitati sa vina cu muzica preferata pentru a realiza cat mai clar potentialul sistemului ascultat.

Nemo este unul dintre cele mai bine cotate amplificatoare de putere monobloc realizate de ELECTROCOMPANIET in toate timpurile. Incepand cu 1998, studiourile de inregistrari din Abbey Road/Londra l-au expus facand din acest amplificator o legenda. NEMO a fost construit pentru a conduce … incintele acustice Nautilus (respectand povestea lui Jules Verne) realizate de B&W, fiind amplificatorul monobloc capabil sa ofere o putere mai mare de 600 Wrms pe o impedanta de 8 ohmi cu distorsiuni minime, adica performantele de care aveau nevoie incintele acustice Nautilus. Este un produs de studio ce depaseste cerintele de High End exclusiv, fiind construit sa fie conducatorul clasei sale de putere, iar performantele audio fiind foarte greu de egalat de produse echivalente ale competitiei. Nu intamplator este supranumit „NEMO – The Ultimate Power Amplifier”.

Pentru o gestionare cat mai eficienta a evenimentului, prezenta trebuie confirmata la numarul de telefon: 021.232.40.77.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.