Marantz a prezentat noile modele de receivere multicanal SR5006 si SR6006, ce vor fi disponibile pe piata europeana incepand cu sfarsitul lunii iulie.
Ambele modele sunt compatibile cu noul format video 3D, au in dotare conexiune Ethernet pentru radio interenet sau streaming din reteaua locala, si de asemenea au integrata optiunea Apple AirPlay pentru streaming de pe sisteme iOS. In plus pot fi controlate cu ajutorul iDevice-urilor Apple, folosindu-se softul gratuit Marantz Wizz App.

SR5006 (750 E) are o putere de 7x 100W, decodeaza toate formatele audio HD existente si vine cu sase HDMI-in certificate 1.4. Alte dotari sunt: sistemul de calibrare Audyssey MultiEQ, un meniu on-screen nou, Dynamic Volume, zona 2 amplificata separat si functia  video-off pentru momentele in care se asculta muzica.

Modelul mai scump SR6006 (950 E) livreaza 7 x 110W,are sapte HDMI-in si doua HDMI-out, acestea din urma putand fi utilizate simultan.Este dotat cu sistemul de calibrare Audyssey Multi EQ XT, poate face upscaling la semnalul video din surse analogice sau digitale la rezolutia 1080p, exista conexiune USB pentru device-uri iOS si ultima versiune Marantz Dynamic Expander – M-DAX2 –pentru a imbunatatii sunetul provenit din surse comprimate. Tot la capitolul dotari suplimentare, mai notam un phono-imput pentru pick-up si optiunea multiroom cu doua zone separate.

Asa cum era de asteptat ambele modele sunt disponibile in variatele argintiu sau negru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.