Patru noi modele de receivere multicanal a anuntat Pioneer pentru acest an, cvartetul de noutati fiind alcatuit din: VSX-2021, VSX-LX55, SC-LX75 si SC-LX85, preturile fiind cuprinse intre 950E si 2300E.

Toate modelele decodeaza formatele HD audio existente si au incorporate optiuni cum ar fi: conexiune pentru iPod/iPhone/iPad via USB, Apple AirPlay, DLNA, Bluetooth, vTuner si 3D support.De asemenea toate receiverele folosesc conexiuni HDMI certificate 1.4, au suport pentru formatul video 3D si Audio Return Channel.

Modelele de varf SC-LX75(1700E) and SC-LX85(2300E) folosesc Pioneer Direct Energy HD, amplificare construita in clasa D, conceputa si calibrata dupa specificatiile celor de la AIR Studios. Pentru cei interesati, merita mentionat ca, AIR Studios sunt un celebru studio de inregistrari, infintat la Londra in anul 1965, de catre fostul producator al formatiei The Beatles, George Martin.

Cele doua modele de varf includ de asemenea un nou convertor digital-to-analog  capabil sa proceseze fisiere audio pe 32 de biti si suporta noul standard DTS Neo X. Puterea declarata de producator este 810w pentru modelul LX85 si 720W in cazul lui LX75, ambele fiind capabile sa amplifice pana la noua canale separate.Exista 10 variante de configurare, de exemplu se pot folosi in configuratie multicanal 5.1 intr-o camera si pot amplifica simultan alte doua camere in configuratie stereo.

SC-LX75 si SC-LX85 beneficiaza de o serie de tehnologii proprietare Pioneer, Stream Smoother Link, pentru imbunatatirea semnalului video de slaba calitate si Sound Retriever Link care face acelasi lucru cu semnalul audio. Ambele necesita semnal prin HDMI de la un player Pioneer Blu-ray de ultima generatie.

Modelele VSX-LX55(1150E) si VSX-2021(950E) livreaza 150W pe canal intr-o configuratie 7.1., modelul mai ieftin VSX-2021 fiind singurul dintre cele pantru care necesita achizitionarea separata a modulului wireless pentru Apple AirPlay si DLNA.Exista de asemenea si un adaptor bluetooth optional.

VSX-LX55 si VSX-2021 sunt disponibile incepand cu luna Iulie in timp ce receiverele de top SC-LX75 and SC-LX85 se vor gasi in magazinele din Europa incepand din luna Septembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.