Producatorul Primare are un an plin la capitolul lansari. La inceputul anului am avut un refresh al gamei 30 prin lansarea noilor produse I32 si CD32. Cu cateva saptamani in urma, la Munchen Show, vizitatorii au putut admira amplificatorul integrat I22 si cd-playerul CD22, iar ambitiile suedezilor nu se opresc aici dupa cum se vede in randurile ce urmeaza.

Primare va lansa pe piata in foarte scurt timp BD32,un Blu-ray player high-end cu specificatii foarte interesate. Player-ul este extrem de versativ, poate citi discuri BD, CD, SACD si DVD Audio, fiind compatibil cu formatul video 3D. Conectica este una exceptionala: exista iesiri stereo balansate, iesiri digitale (optic, coaxial si AES/EBU), dual HDMI si iesiri multicanal analogice.. Display-ul este de tip OLED, BD32 fiind capabil inclusiv de streaming audio din PC sau reteaua locala cu ajutorul conexiunii ethernet.

Noul Blu-ray player BD32 va fi disponibil in magazinele din Europa la sfarsitul lunii August, pretul  fiind de 3700 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.