Boston Acustic lanseaza la pretul de 550Euro, un nou produs de tip soundbar, denumit TVee Model 30. Sistemul este capabil de streaming audio dintr-un PC sau smartphone, via Bluetooth si este dotat cu o conexiune auxiliara pentru conectarea oricarui tip de media player portabil.
Model 30 este un sistem 3.1 avand trei difuzoare de mid-bas fabricate dint-un polimer din fibre ceramice (FCCM) si trei tweetere de tip calota cu dimensiunea de 19mm. Sistemul este completat de un subwoofer wireless, cu dimensiunea de 18cm fabricat din acelasi tip de material(FCCM).
Noul model lansat de Boston Acoustics, este gandit pentru televizoare cu diagonala de 40 de inchi sau mai mari, poate fi montat pe perete deasupra ecranului sau dedesubtul acestuia, sau poate fi asezat pe oricea alta suprafata.
Procesorul de sunet integrat(DSP), ofera posibilitatea de ajustare a sistemului in functie de locul unde a fost montat (deasupra TV-ului sau dedesupt), iar subwooferul wireless poate fi amplasat in pozitie verticala sau orizonata, in functie de cum doreste utilizatorul.
Alte dotari includ o telecomanda programabila, conexiuni analogice si digitale, decodare Dolby Digital 5.1 si un mod dedicat Stereo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.