Pioneer vine in intampinarea celor care doresc un sistem hi-fi de tip life-style cu doua noi modele – HTP-SLH500 si HTP-SLH600 – amandoua avand in componenta receiverul multicanal „slimline” VSX-S300 impreuna cu un set de boxe „Sound Wing”.

VSX-S300 are patru intrari HDMI-in compatibile 3D, amplificare in Clasa D, este capabil sa decodeza toate formatele audio HD si este dotat cu Pioneer’s Advanced Multichannel Acoustic Calibration system. Cu ajutorul adaptorului Bluetooth AS-BT200 se poate face playback audio wireless din orice PC sau device compatibil A2DP Bluetooth.

Boxele „Sound Wing” folosesc tehnologia HVT (Horizontal-Vertical-Transforming) care le permite sa aiba dimeniuni compacte si cu o foarte buna dispersie a sunetului in acelasi timp. Exista doua versiuni de boxe disponibile: sateliti conventionali in cazului sistemului HTP-SLH500 si o boxa de tip soundbar care vine integrata in HTP-SLH600.In ambele sisteme este integrat si un subwoofer -S-SLW500- pentru a completa spectrul frecventelor joase, mai greu de reprodus de incinte acustice de mici dimensiuni.

Preturile anuntate de producator sunt 800E pentru HTP-SLH500 si 900E pentru HTP-SLH600. Cele doua modele vor fi disponibile in magazinele din Europa incepand cu sfarsitul lunii Iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.