TEAC au anuntat o serie de produse noi din gama Reference. Primele pe lista sunt CR-H700 CD receiver, dotat cu support pentru AirPlay, DLNA si USB playback si DAC-ul UD-H01 cu interfata USB.

UD-H01 este un convertor digital-to-analog de inalta rezolutie, dotat cu interfata USB si bazat pe doua chip-uri 32bit/192kHz BurrBrown.  Conectica este si ea una bogata, acest model find dotat cu intrari digitale (coaxial+toslink), iesiri analogice RCA si XLR (balansate) si mufa de casti cu control de volum.UD-H01 va fi urmat de o gama intreaga de produse, avand aceleasi dimensiuni compacte si panouri frontale din aluminiu. Acestea vor indeplani functii dedicate de CD playback, PC audio, streaming si multe altele.

Descrierea atribuita de catre TEAC modelului CR-H700 este de Apple AirPlay CD receiver. Carcasa cu dimensiuni compacte avand integrat un amplificator de 2x 40w, pe langa funtiile CD player, DLNA si  AirPlay.  CR-H700 poate accesa si statii AM/FM cu ajutorului tunnerului din dotare sau radio internet prin conexiunea Ethernet existenta.

DAC-ul UD-H01 este disponibil din luna Iulie la pretul de 350 Euro, mini-sistemul CR-H700 urmand a fi lansat in Septembrie 2011 cu un pret retail de 650 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.