Sony continua sa-si extinda gama de proiectoare 3D, cu un model mai accesibil, VPL-HW30ES putand fi achizitionat pentru 3300 Euro. Noul model se alatura lui VPL-VW90ES lansat in urma cu un an, oferind „tehnologie imbunatatita pentru mai putini bani” dupa cum declara cei de la Sony.

Sistemul de control dinamic al lampii ofera imagini 3D care sunt de trei ori mai luminoase decat in cazul lui VPL-VW90ES. Noile perechi de ochelari 3D sunt mai usoare, oferind o experienta vizuala mai confortabila si reducand efectul de ghosting,  efect care poate reduce drastic placerea vizionarii moterialului video in trei dimensiuni. Proiectorul este capabil de conversia imaginilor din 2D in 3D daca se doreste acest lucru.

VPL-HW30ES este compatibil cu noul model de ochelari 3D TDG-PJ1, acestia sunt cu 18g mai usori decat modelul precedent si dupa o reincarcare de doar 30 de minute,  ofera 30 de ore de functionare continua. Exista si un nou transmitator 3D, TMR-PJ1, aceasta avand rolul de a sincroniza ochelarii cu proiectorul.
Sony  a lansat VPL-HW30ES in luna Iulie, transmitatorul si ochelarii fiind comercializati separat pentru 100 Euro si respectiv 70 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.