Bang & Olufsen au lansat o versiune mai accesibila a sistemului  BeoSound 5, denumita destul de original Encore. Aceasta este cu 700 de euro mai ieftina decat modelul din care este derivata, diferenta principala intre cele doua fiind lipsa hard-disk-ului de 500GB din noul model. BeoSound 5 Encore poate se conecteaza direct la fisierele audio in format digital, aflate pe orice suport de tip USB, server NAS, device-uri wireless, hard-disk extern sau computer. Poate accesa cu fir sau wirelesspestre 13.000 de stati de radio-internet, indiferent de locatie.

Conectica este bogata, BeoSound 5 Encores avand conexiune Ethernet, doua mufe USB, line-in, mini-jack, UPnP (Universal Plug and Play) si fiind compatibil Bluetooth.

Se pot conecta pana la opt BeoSound 5 Encore la acelasi server, daca se doreste crearea unui sistem multiroom. Actionand ca un „sound hub”, sistemul permite accesarea si sortarea fisierelor audio dupa titlul albumului, numele artistului sau denumirea melodiei.

Sistemul a fost conceput  de Anders Hermansen, unitatea fiind dotata cu un ecran LCD de 10,4 inchi si un controller circular pentru selectarea meniurilor. Optiunile de montare sunt variate, se poate opta pentru suportul de podea (500E), suportul de masa (200E) sau suportul pentru perete (100E).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.