Majoritatea producatorii importanti se adapteaza cerintelor utilizatorilor si urmeaza trend-ul lansarii de dock-uri pentru iPod, deschis de B&W cu al lor Zeppelin.

Monitor Audio au decis sa lanseze doua astfel de produse, denumite destul de simplu: i-Deck 100 si i-Deck 200.Ambele beneficiaza de difuzoare C-CAM (ceramic-coated aluminium/magnesium), preiau semnalul digital direct din iDevice si il convertesc cu ajutorul unui DAC 28/56-bit dual-precision.Fiecare din cele patru difuzoare cu care sunt dotate dock-urile, sunt alimentate separat de amplificatoare in clasa D, integrate in carcasa compacta a aparatelor. Decizia de a folosi clasa D a fost dictata de dimensiunile compacte ale celor doua produse.

Pentru a compensa diferentele acustice ale camerei in care este folosit, fiecare i-Deck este echipat cu un procesor de sunet denumit Automatic Position Correction (APC), acesta foloseste un microfon intern pentru calibrarea respunsului in frecventa si a optimiza sunetul in functie de fiecare camera in parte.Carcasa cu forma originala este contruita dintr-un polimer mineral pentru maximum de absorbtie, panourile arcuite „suprima reflexiile sonore interne” dupa cum sustin cei de la Monitor Audio.Dotarile standard includ telecomanda, mufa auxiliara de 3.5mm si charging dock connector, acesta din urma se potriveste cu orice iPod/iPhone fara a necesita adaptor.

I-Deck 100 utilizeaza doua difuzoare de 7.5cm C-CAM alimentate de o pereche de amplificatoare de 30w in clasa D si doua tweetere de 19mm C-CAM Gold alimentate de doua amplifcatoare de 15W.

I-Deck 200 utilizeaza difuzoare de 10cm C-CAM alimentate de amplificatoare de 50w in clasa D si tweetere de 25mm C-CAM Gold alimentate de amplifcatoare de 25W.

Cele doua modele vor fi disponibile spre vanzare in Europa la sfarsitul lunii August.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.