NAD Electronics a prezentat un nou receiver high-end, conceput in asa fel incat viitorii proprietari sa-l poata upgrada cu usurinta. Nad T757AV surround sound receiver a fost proiectat avand  module audio-video interschimbabile, acest design oferind clientilor siguranta ca aparatul achizitionat nu va fi deveni depasit o data cu evolutia stantardelor home-cinema. Greg Stassen directorul NAD explica: “Modulele din 757 for putea fi schimbate in viitor, mult mai ieftin decat costurile obisnuite ale schimbarii unui receiver cu modelul mai nou. Aceasta caracteristica ofera versatilitate si confort psihic viitorilor cumparatori ai receiverelor NAD”.

T757 ofera o putere de 60w/canal, decodeaza toate formatele HD Audio inclusiv Dolby TrueHD and DTS Master Audio si suporta fomatul video 3D la rezulutia 1080p. Alte dotari implementate sunt: EARS (Enhanced Ambient Retrieval System) algoritm de virtualizare proprietar NAD, RDS FM/AM tuner, AV pre-sets customizabile. Se poate achizitiona optionat modul DAB/DAB+ pentru receptia radioului digital. Tot la capitolul extra exista si NAD IPD 2 Dock, pentru conectarea  iPod/iPhone.

NAD T 757 AV va fi disponibil incepand cu luna Septembrie la un pret anuntat de 1750 Euro.

2 COMENTARII

  1. Sunt 200% de acord cu tine. Cel putin la modelele scumpe este mare pacat sa nu poti sa ai cele mai noi decodari, mai ales ca partea analogica este in mare parte aceeasi de vre-o 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.