Pioneer a venit la IFA 2011 cu player-ul BDP-140 anuntat la un pret de 200Euro.
BDP-140 ofera redarea formatelor BluRay 3D si SACD, port ethernet cu care va puteti la reteaua locala si certificare DLNA. Optional se poate adauga Pioneer AS-WL300, un convetor care transforma player-ul Pioneer intr-un dispozitiv complet compatibil cu reteaua wireless.

Exista suport pentru formatele audio si video MKV, DiVX Plus HD, WMV, MP3 si JPEG viewer.Utilizatorii pot controla device-ul cu ajutorul unui smartphone, folosind aplicatia gratuita iControl AV2. Formatele audio de inalta definitie precum Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, pot fi transmise ca bistream nativ catre un decodor extern sau decodate intern si transmise ca semnal LPCM via HDMI, in cazul in care utilizatorul nu foloseste un AV Receiver.
Pioneer BDP-140 este in acelasi tip si un player SACD (Super Audio CD), conceput pentru a transmite semnalul audio digital via HDMI, in format DSD 1-bit stream sau high-rez PCM la 88.2kHz/24-bit sau 176.4kHz/24-bit. In mod evident, producatorul recomanda folosirea noului player impreuna cu varfurile sale de gama, exceptionalele receivere Pioneer SC-LX85 si SC-LX75 AV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.