Philips a anuntat o noua versiune a originalului sau display ultra-wide Cinema 21:9 Platinum, compania olandeza sustinand ca este cel mai rapid LED facut vreodata. Specificatiile spune ca rata de raspuns este foate mica, de numai 0,5 milisecunde avand integrata si tehnologia 1200Hz Perfect Motion Rate.

Noul model are un ecran de 58” (147,32 cm) cu un raport lungime/latime 21:9, astfel incat filmele in format 2.39:1 sa umple in totalitate ecranul. Cinema 21:9 Platinum include un transmitator 3D de mare putere integrat in rama televizorului, care comunica cu un numar nelimitat de ochelari Active 3D, asa ca vizionarea filmelor 3D poate fi fara probleme impreuna cu prietenii. Philips a inclus in noul display si optiunea „two-player full-screen gaming” anuntata initial in luna Martie ca parte din seria 9000. Bineinteles, continutul 2D poate fi redat de asemenea, precum si cel in format 16:9.


Alte dotari interesante sunt Ambilight Spectra 3, Smart TV si Multi-View, aceasta din urma impartind ecranul pentru a urmari semnalul provenit din surse multiple in mod simultan.
Pretul anuntat pentru Philips Cinema 21:9 Platinum este de 4700 Euro, pentru un buget mai mic exista si varianta Cinema 21:9 Gold care costa 2500 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.