Cei de la Toshiba au venit cu un anunt care a facut mare valva la IFA. Anuntul oficial al lansarii in luna Decembrie a primului televizor 3D de mari dimensiuni pentru care nu aveti nevoie de ochelari.
Pretul nu este inca anuntat- sunt convins ca va fi foarte scump- dar cei de la Toshiba sustin ca modelul 55ZL2 permite pana la noua privitori sa urmareasca imagini 3D simultan, fara ochelari, folosind tehnologia de detectarea fetelor si procesarea proprietara CEVO.

Tehnologia glasses-free 3D se bazeaza pe principiul stereoscopic al simultaneitatii, livrand imagini diferite pentru ochiul stang si pentru cel drept, care suprapuse de creierul privitorului creaza efectul 3D al imaginii.
Toshiba au mai anuntat o serie de display-uri 2D cu rezolutii foarte mari, Quad Full HD 3840 x 2160 pixeli. Acestea mai au integrate o serie de funtionalitati ca Toshiba Places web portal pentru funtiile Smart TV, suport pentru HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV), conexiuni USB si sistem de autocalibrare a imaginii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.