Klipsch au lansat o adevarata ofensiva pe piata castilor, cu cinci modele noi prezente la standul  din cadrul show-ului IFA 2011. Noile produse cuprind: primul model al companiei ce beneficiaza de tehnologia active noise-cancelling, primul model conceput special pentru device-uri Android si trei perechi de casti din gama Referance.

Modelul Mode M40 asigura 45 de ore de neutralizare a sunetului ambietal, utilizand o singura baterie si reprezinta un nou impus in linia de design Klipsch. Pretul anuntat  este de 350 Euro, urmand a fi disponibile incepand cu luna Octobrie.

Modelul Image S4A a fost dezvoltat din castile Image S4, carora le-a fost adaugat un remote controller pe fir ce incude microfon si alte functiie compatibile cu device-uri Android. Este necesara instalarea softului gratuit Klipsch Control, pentru activarea functiilor integrate in controller. Acest model va fi disponibil incepand cu luna Octombrie la un pret anuntat de 110 Euro.

Klipsch a prezentat si trei noi modele ce vor forma gama Referance, S4, S4i (pentru iPhone) si ONE. Acestea folosesc elemente de design preluate de la gama de boxe Referance a producatorului american, fiind disponibile in culoarea “signature copper” si folosind un sistem nou de cabluri. Klipsch nu a precizat data de lansare sau un pretul pentru aceste modele.

1 COMENTARIU

  1. M40 – cand o sa il iei la o tura de auditii ? Pare superba perechea asta de casti – probabil din cauza culorii. Un comparativ cu modelul de la Senn RS220 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.