Yamaha a prezentat o adevarata armata de mini-sisteme audio in cadrul IFA 2011, inclusiv doua soundbar-uri accesibile.

YAS-101 are difuzoarele plasate la cele doua extremitati pentru o dispersie cat mai buna a sunetului in camera. Subwooferul este inlocuit de un difuzor de bas de tip downfire, o solutie eficienta si eleganta in opinia celor de la Yamaha. Pretul acestui model va fi de 250 Euro, urmand sa-si faca simtita prezenta in magazine la inceputul lunii Noiembrie.

O treapta mai sus in gama,  intalnim modelul  YHT-S401, venit sa inlocuiasca excelentul  YHT-S400. Tehnologia Air Surround Xtreme il ajuta sa simuleze sunetul unui sistem surround 7.1 folosind un soundbar pasiv ajustabil pe inaltime si o unitate separata cu functie de amplificator/subwoofer. Unitatea principala poate fi montat orizontal sau vertical, are trei HDMI-in si un HDMI-out, digital iPod/iPhone connection  si este compatibila 3D si Audio Return Channel. Acest model va costa 600 Euro si va fi disponibil incepand cu luna Octombrie.

Un alt produs cu care Yamaha a captat atentia publicului a fost sistemul 5.1 home cinema BDX-610. Acesta este format din unitatea principala BRX-610 care indeplineste rolul de Blu-Ray player si amplificator si un set de boxe 5.1. Dupa cum va asteptati conexiunea HDMI-out este compatibila ARC iar cu ajutorul mufei USB poate reda muzica direct din device-uri Apple.

Pentru cei care doresc un sistem de tip life-style deosebit, exista modelul Resti ISX-800. Acesta unitate  cu forma patrata este oferita intr-o variatate larga de culori si poate fi montata direct pe perete sau pe standul dedicat. In partea superioara exista o unitate CD de tip slot-load, conexiune USB si un dock dedicat iPod. In spatele grilei exista un sistem pe doua cai format din patru difuzoare.

Resti ISX-800, care va costa 600 Euro si va fi disponibil in magazine din luna Octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.