Gigantul japonez Sony ataca segmentul high-end al receiverelor multicanal cu doua lansari noi, STR-DA5700ES si  STR-DA3700ES, acestea fiind succesoarele actualelor 5600ES si 3600ES. Ca si predecesoarele lor, noile modele exceleaza la capitolul streaming, oferind acces la un numar impresionant de surse, inclusiv la serviciul online Music and Movie Unlimited proprietar Sony.

Utilizatorii din Statele Unite vor putea accesa servicii ca Pandora sau Netflix in timp ce clientii europeni vor beneficia de acces la Spotify si Napster, pe langa obisnuitele canale LoveFilm sau YouTube. Exista si suport DLNA pentru accesarea contentului audio/video din reteaua locala.

Ambele modele vor putea fi controlate cu ajutorul aplicatiilor disponibile pentru terminale Apple sau Android, avand interfata complet optimizata si personalizata pentru Sony. Noul algoritm 11.1 DTS Neo X este prezent si el, oferind numeroase posibilitati in configurarea boxelor.

Din punct de vedere al design-unui nu sunt foarte multe noutati, linia generala fiind pastrata de la generatie precendenta, tot de la acestea fiind trasferata si  procesarea video Faroudja 1080p upscaling sau swich-ul Ethernet cu patru porturi.

Noile receivere Sony vor fi disponibil in Europa incepand cu luna Noiembrie, preturile fiind momentan necunoscute.

2 COMENTARII

  1. Intotdeauna Sony au rupt gura targului…parerea mea de fan Sony :). Si in momentul de fata pot spune ca sunt super multumit de batranele mele receivere STR-DA1200ES si STR-DB2000QS (S-Master pro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.