Sony au lansat primul proiector 4K din lume destinat segmentului consumer, VPL-VW1000ES ofera imagini la o rezolutie de patru ori mai mare decat 1080p si este compatibil 3D. Tehnologia proiectoarelor cu rezolutie 4K este disponibila de ceva vreme in cinematografe si cu ajutorul noului sau varf de gama, Sony aduce aceasta tehnologie si in casele utilizatorilor entuziasti.

Materialele video la rezolutia 4K sunt destul de putin in acest moment si din acest motiv VPL-VW1000ES ofera un algoritm de upscaling foarte performant, fiind capabil sa converteasca imagini 2D  si 3D de pe discuri BluRay sau HDTV. Noul proiector este bazat pe tehnologia SXRD 4K despre care Sony sustine ca ofera un nivel al negrului de cea mai buna calitate si un contrast dinamic de  1,000,000:1. Specificatiile privind luminozitatea merita si ele atentie, 2000 ANSI Lumens reprezentand dublul fata de orice alt proiector oferit de Sony in acest moment, un factor crucial pentru calitatea imaginilor 3D. Diagonala maxima la care poate fi folosit proiectorul este de 200 inchi (5m).

Sony a confirmat pretul de 25.000 $ pentru modelul VPL-VW1000ES, aceasta urmand sa fie disponibil incepand cu luna Ianuarie 2012.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.