La standul KEF din cadrul CEDIA EXPO 2011 au putut fi admirate noile boxe din seria R. Noile modele promit extrem de mult, daca tinem cont ca o parte din tehnologia care sta la baza lor este derivata din senzationelele varfuri de gama KEF Blade.
Seria R va fi pozitionata in gama KEF intre seriile Q si Reference – pozitie ocupata pana acum de gama XQ.

Dupa cum se poate observa si din poze , serie KEF R este compusa din doua modele de incite de tip bookshelf, trei incinte de tip standfloor, doua incinte centru, o solutie diapole surround si un subwoofer. Cele doua modele bookshelf sunt KEF R100– inalte de 28cm si contruite pe doua cai- si KEF 300, mai mare, avand 38,5cm inaltime si fiind construita pe trei cai. Toate standfloor-urile serie R sunt construite pe trei cai, iar dimensiunile varianta de la KEF R500 – 1m inaltime, 5,25inchi dimensiunea difuzoarelor de bass-  si pana la KEF R900 1,2m inaltime, 8 inchi dimensiunea difuzoarelor de bass.

Subwooferul are dimensiuni destul de compacte 36.5 x 33 x 35cm si beneficiaza de aportul unei amplificari integrate cu o putere de 500w construita in clasa D. Design-un este unul deosebit, cadrul de aluminiu ce inconjoara incinta conferind subwooferului un aspect high-tech.
Intreaga serie KEF R are tweeterele si difuzoarele construite din aluminiu, folosind matricea proprietara  KEF Uni-Q .
Noua serie KEF R va fi disponibila incepand cu luna Octombrie, preturile nefiind in acest moment cunoscute. Culorile disponibile sunt Rosewood,  Walnut si piano Black.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.