Disparitia lui Steve Jobs si lansarea mai putin reusita a noului iPhone au ridicat semne de intrebare despre viitorul firmei Apple. Pretul actiunilor firme a avut o evolutie fluctuanta in ultima vreme, cu scaderi spectaculoare si cresteri rapide. La intrebarea ce se va intampla cu Apple Inc dupa disparitia creatorului sau, firma din Cupertino a raspuns in stil propiu anuntand ca smartphone-ul iPhone 4S a inregistrat peste 1 milion de precomenzi in primele 24 de ore de la lansare, devenind astfel cel mai rapid vandut iPhone din istorie.


Recordul precedent era stabilit de iPhone 4, care a primit 600.000 de comenzi in primele 24 de ore de la lansare, inchizand gura celor care declarau noul terminal ca fiind un semiesec.
Totusi, succesul atat de rapid al noului iPhone 4S se poate datora si faptului ca Applea avut un numar mult mai mare de parteneriate cu operatorii telecom, printre care si gigantii americani Verizon si Sprint.

Terminalul va fi lansat pe piata vineri dimineata in 245 de magazine Apple din Statele Unite, si va fi disponibil pana la finele lunii in alte 22 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.