Se intampla destul de rar ca un produs din domeniul audio, sa schimbe atat de mult perceptia asupra unei categorii asa cum au reusit Sunfire cu subwooferul SubRosa. Este primul bass box cu design slim, oferind pana la 2700W putere dintr-o incinta masurand numai 9,5cm grosime. Secretul sau sta in amplificatorul extern care permite modelului SubRosa sa poate fi montat pe perete, incastrat in perete sau ascuns sub canapea.

Tehnologia StillBass Anti-Shake patentata de Sunfire permite modelului SubRosa sa produca un bas foarte puternic  fiind in acelasi timp lipsit de vibratiile  pe care le-am fi asteptat de la un subwoofer de o asemenea putere.

Inginerul sef de la Sunfire, Bob Carver a folosit principiul celei de-a treia legi a lui Newton pentru a rezolva problema vibratiilor nedorite: SubRosa foloseste un servomotor de dimensiuni compacte care se misca in directa opusa difuzoarelor de bas pentru a anula vibratiile mecanice.

SubRosa foloseste doua difuzoare de bas cu diamentrul de 25cm, acestea fiind contolate de amplifcatorul extren si beneficiaza aportul unui crossover flexibil. Exista si controlere pentru faza si volum, oferind utilizatorilor o mai mare flexibilitatea in integrarea acestui subwoofer intr-un sistem audio.

Versatilitatea modelului SubRosa este imbunatatita si de conectica disponibila, fiind dotat cu intrari balansate XLR, RCA si speaker-level si un sistem de autocalibrare cu microfon inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.