Rotel RSP-1572 este un preamplificator/procesor de sunet pentru 7.1 canale, compatibil 3D, care indeplineste functiile  Digital Signal Processing (DSP) si Parametric EQ. Rotel se lauda ca noul RSP-1572 oferta „audiophile sound quality” in atat in modul multicanal cat si in cel stereo, fiind ideal atat pentru pasionatii de muzica cat si pentru entuziastii sistemelor home-cinema.

Aparatul este dotat cu doua procesoare de sunet pe 32 de biti si convertoare digital-to-analog 24-bit/192k, fiind capabil sa decodeze toate formatele hd-audio existente (Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio etc). Vine dotat cu sase HDMI-out si doua HDMI-in, toate fiind certificate 1.4 si compatibile 3D, main-out-ul suportand si functia Audio Return Channel. Mufa USB fronala asigura o conexiune digitala directa, pentru a oferi cea mai buna calitate audio, celor vor sa asculte muzica direct din iPhone/iPod/iPad. Un adaptor wireless bluetooth este oferit standard, cu ajutorul acestuia fiind posibil streaming audio direct din device-uri portabile.

Semnalul video este gestionat de cea mai noua generatie Faroudja Torina FLI30336 platforma Cortez, capabila sa elimine zgomotul video, in timp ce Faroudja RealColor se ocupa de calibrarea culorilor. Tot pentru semnalul video exista si un decotor 3D integrat.

RSP-1572 ofera trei iesiri suplimentare pentru video compozit si audio analog. Noul procesor de sunet de la Rotel este deja disponibil, pretul anuntat fiind de aproximativ 2000 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.