Dynaudio au lansat cu putin timp in urma cel mai performand subwoofer din gama oferita de producatorul danez. Beneficiind de un difuzor ultraperformant cu dimensiunea membranei de 30cm si alimentat de un puternic amplificator de 300w, Sub 600 ofera un bas amplu si adanc,foartepotrivit pentru orice configuratie,indiferent daca este de un sistem  home-cinema premium sau un set-up stereo dedicat audiofililor pasionati.

Materialul folosit la fabricarea diafragmei, Magnesium Silicate Polymer,este responsabil de greutatea redusa si rigiditatea superioara de care aceasta da dovada. Diafragma lucreaza impreuna cu un magnet dublu, de mari dimensiuni, extrem deputernic,ambelefiind montateintr-o structura ultra-rigida din aluminiu turnat, ce asigura reproducerea unui sunet de inalta fidelitate.  Difuzorul de tip long-throw (cursalunga),este capabil sa reproduca frecvente joase de pana la 18hz, oferind un bas profund, de o calitate exceptionala.

Puternicul amplificator de 300w integrat in subwoofer, a fost conceput special pentru functionarea optima impreunacu difuzorul de bas din Sub 600, la dezvoltarea acestuia fiind implicati inginerii de la Dynaudio Professional Team.  Acestia sunt responsabili de unele dintre cele mai rafinate boxe active disponibile in studiourile de inregistrari.
Sub 600 este oferitintr-o larga varietatede finish-uri , alaturi de clasicele Maple, Cherry, Rosewood sau Black Ash mai sunt disponibile si elegantele nuante alb si negru in variant glossy, producatorul asigurand astfel potrivirea cromatica a subwooferului cu orice serie de boxeDynaudio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.