Noul model lansat de Conrad-Johnson este denumit HD3, descris ca fiind un decodor digital USB de inalta fidelitate. Pretul sau de vanzare anuntat este de 2300 Euro, urmand sa fie comercializat exclusiv de distribuitorii oficiali ai firmei “pentru a putea mentine un pret mic de vanzare”.
DAC-ul utilizeaza driveri compatibili cu sistemele de operare disponibile pe computerele actuale, fie ca este vorba de Mac, PC sau Linux, iar interfata sa asincrona este creata pentru a elimina jitter-ul
Sectiunea decodorului responsabila cu conversia semnalului digital in analog este capabila de a lucra cu continut 24bit la 96kHz si foloseste un DAC Burr-Brown de inalta fidelitate, descris de Conrad-Johnson ca fiind “cel mai satisfacator DAC din punct de vedere muzical de pe piata actuala, capabil sa lucreze in mod 24/96”.

Sectiunea digitala este alimentata refolosind puterea disponibila din portul USB, in timp ce sectiunea analogica a DAC-ului este alimentata de transformatoare ce furnizeaza curent direct regulatoarelor de voltaj, izoland astfel semnalul analogic de zgomotul generat de liniile de impamantare si de alimentare ale circuitelor digitale.
„The analogue signal is fed to our own audio circuits, executed with highest quality polypropylene capacitors and metal foil and metal film resistors”
La fel ca toate celelalte produse Conrad-Johnson, HD3 este fabricat manual in fabrica proprie din Fairfax, Virginia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.