Meridian a dezvoltat un update de firmware care sa creasca si mai mult performanta controlerelor sale de sunet surround si a boxelor DSP.

Acest update acopera o buna parte din produsele Meridian, incluzand: 861 V4 si V6, G68, G61, G61R si C61R; DSP3100, DSP5000, DSP5200, DSP6000, DSP7000, DSP7200 si DSP8000.

Pentru controlerele de sunet Meridian, acest update aduce doua noi imbunatatiri: filtrele stil ‘apodising’ de upsampling proprietare Meridian, create pentru ca muzica, TV si soundtrack-urile de filme sa sune si mai bine; o imbunatatire preseturilor ‘Direct’ si ‘Stereo DSP’, modurile DSP fiind concepute pentru ascultare stereo.

In ceea ce ii priveste pe clientii posesori de boxe Meridian DSP, exista un numar de imbunatatiri ce includ o mai buna integrare cu sistemul Meridian Sooloos Digital Media, alaturi de filtre proprietare de upsampling si de un aliniament imbunatatit pentru crossover.

Exista de asemenea un update si pentru noul controler stereo Meridian Audio Core 200 care ii da capacitatea necesara de a conduce cel mai nou subwoofer DSW  al firmei.

Updateul de firmware este gratis pentru posesorii existenti ai produselor Meridian si poate fi instalat de catre dealerul Meridian local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.