Monster a scos pe piata o gama noua de produse, castile de tip in-ear Harajuku Lovers. Acestea apartin liniei de produse Gwen Stefani si se bazeaza pe cei patru dansatori japonezi din trupa sa, fiind probabil alegerea preferata a celor care vor sa fie in pas cu moda.
Intitulata dupa unul dintre principalele districte ale modei din Tokyo si bazandu-se pe spiritul ‘kawaii’ (dragalasenie), noile casti au inscriptionate literele Harajuku Lovers pe display intr-o varietate de forme, combinate fiind cu expertiza audio in domeniul sunetului a firmei Monster.

Modelul din gama de mijloc este Super Kawaii Style, cu o casca in forma literei “G” – dupa litera numelui lui Gwen Stefani. La un pret de vanzare de 58€, castile beneficiaza de bureti de diverse marimi pentru a se potrivi perfect in orice situatie si sunt insotite de o gentuta pentru transport in forma literei G.
Urmatoarele in gama sunt Harajuku Lovers Space Age Style cu o finisare argintie, model care se vinde cu pretul de 93€. Si aceste casti au designul in forma literei G, insa beneficiaza de patru accesorii interschimbabile colorate.


Cu o finisare de diamante false pentru a da impresia de “cercei”, castile au o varietate de accesorii, au un clestisor de cablu cu logo-ul Harajuku Lovers si vin intr-o gentuta in forma de inimioara.

Aceeasi gentuta este folosita si la castile Harajuku Lovers Wicked Style, care au un pret de vanzare de 70€ si sunt insotite de o varietate de clestisori de cablu cu fetele Harajuku Girls: insesi Gwen, Love, Angel, Music and Baby. Kawaii, desu-ne?
Intreaga gama Harajuku Lovers este deja disponibila pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.