Bang & Olufsen isi intareste prezenta pe piata televizoarelor 3D prin noul model BeoVision 7-40 care beneficiaza de player Blu-ray incorporat si de ochelari 3D cu active-shutter.

Te poti uita la televizorul BeoVision 7-40 atat in mod 2D, cat si in mod 3D. Bang & Olufsen a avut grija ca ambele moduri de vizionare sa arate bine pe ecranul LCD de 40inch, datorita iluminarii LED din spate stanga-dreapta si a nivelului de contrast ridicat.

Playerul Blu-ray incorporat suporta urmatoarele formate: Dolby Digital 5.1/EX 6.1/EX 7.1/Dolby Digital Plus 7.1/True HD 7.1, DTS MA 7.1, DTS 5.1/ES 6.1, MPEG audio L1, LPCM si configuratii 7.1 PCM multicanal.
De asemenea, playerul incorporat in televizor este compatibil BD-Live, fiind capabil sa receptioneze continut digital via internet.
Modelul BeoVision 7-40 te va face sa plangi dupa el, la un pret de 8903€. Asa ca ar fi bine sa incepeti sa puneti bani deoparte. Versiunea de 50inch este si ea disponibila pentru doritori, momentan nu se cunoaste pretul acesteia.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.