Bayan Audio a lansat o noua gama de iPod dock-uri extrem de stilate.
Varf de gama este Bayan 7, model ce ofera pentru 357€ un sistem cu doua dock-uri, doua amplificatoare si un design de boxe 2.1 cu 5 cai.

Fiind certificat Apple, Bayan 7 poate incarca si controla iPod-uri/iPhone-uri de la cele doua docuri, beneficiind de o intrare line-in de 3.5mm si o conexiune USB pentru conectarea altor surse de sunet, cum ar fi un iPad.

Cu o putere de 120W si cu un driver de bass de 8inch, Bayan 7 este contruit dintr-o incinta din lemn masiv.
O telecomanda perfect functionala este inclusa in pretul lui Bayan 7, care urmeaza sa fie disponibil spre vanzare in cursul acestei saptamani, in varianta alba sau neagra.

Pe langa varful de gama se mai gasesc si alte sisteme de docuri, incepand cu cel mai mic, Bayan 1, pana la Bayan 3 & Bayan 5.
Bayan 5 beneficiaza si el de cele doua docuri, ofera o putere de 60W si este de asemenea un sistem 2.1. Este disponibil la vanzare la un pret de 214€ in variantele alb sau negru.

Bayan 3 costa 119€, iar Bayan 1 costa 95€, fiind mai compacte, cu difuzoare de bass cu diamentrul de 5inch si respectiv de 3inch, alaturi de un tweeter de 2inch.

Ambele beneficiaza de certificarea ‘Made for iPod/iPhone’ si au o conexiune USB si o intrare de 3.5mm pentru conectarea unui iPad sau a altui dispozitiv audio, Bayan 3 oferind putin mai multa putere.
La ce amploare a luat piata produselor complementare iDevice-urilor avem sperante ca vom vedea in curand si in Romania noile dock-uri Bayan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.