Noutatile de la Yamaha sunt date de o tripleta de sisteme de dock-uri pentru iPod: un model masiv cu alimentare de la priza si/sau baterie – pentru calatorii, oferind suficienta putere; un dock stereo cu radio, ce poate fi pus pe birou si care este disponibil intr-o gama variata de culori; si un model minimalist, all-in-one, creat sa fie folosit cu standul propriu sau (cu o consola optionala) sa fie montat pe perete.

Va trebui sa asteptati pana in ianuarie 2012 pentru modelul PDX-11 care costa 118€, si ofera o alternativa in ceea ce priveste alimentarea cu curent – de la priza sau de pe baterie. Acesta are un design atragator, o gentuta de transport inclusa si va fi disponibil intr-o varietate de culori, de la negrul clasic la un verde lime strident.
Modelul PDX-11 foloseste un sistem de boxe cu doua cai, cu un difuzor de 10cm in spatele unei grile de otel perforat, are telecomanda si o intrare auxiliara stereo de 3.5mm pentru calculator sau player audio digital, si evident ofera un doc pentru iPod-uri si iPhone-uri.
Alimentarea este posibila cu ajutorul unui adaptor furnizat odata cu unitatea sau docul poate functiona folosind sase baterii tip AA-R6, pana la un total de opt ore de utilizare.
Disponibil acum la vanzare este sistemul desktop mai bine dotat TSX-112, cu un pret de 308€ si care poate fi cumparat in variantele alb, negru, rosu, portocaliu sau galben.
Acesta are un doc digital pentru iPod/iPhone, in fata caruia se afla fanta unui cd player fara tava si un radio FM cu 30 posturi, pe langa intrarile USB si stereo de 3.5mm.
Sistemul de boxe foloseste o amplificare de 2x15W si are difuzoare de 11cm cu bass-reflex pentru tot spectrul de frecvente, totul fiind montat intr-o incinta din lemn cu panou frontal metalic. Sistemul poate fi controlat prin telecomanda si are functiile de alarma / snooze.

Sistemul Restio ISX-800 costa 594€ si este diponibil la vanzare, fiind creat pentru relaxare prin combinarea docului digital pentru iPod/iPhone, a cd playerului si a tunerului FM, alaturi de intrarile USB si de linie. Boxele stereo beneficiaza de o amplificare de 2x15W si folosesc tweetere de 30mm soft-dome si difuzoare de 10cm. Sistemul a fost conceput pentru a fi utilizat cu standul din dotare sau cu consola optionala pentru montare pe perete.
Unitatea insesi are o adancime de 9cm si standul semicircular ii permite sa fie pozitionata sprijinit de perete, daca nu vrei sa folosesti consola optionala.
Modelul ISX-800 are functii de alarma si snooze, cu o varietate de configuratii pentru ceasuri si senzor automat pentru diminuarea intensitatii luminoase a display-ului. Acesta este disponibil intr-o varietate de negru, verde sau violet pentru grila textila si pentru display.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.