Cu putin timp in urma, britanicii de la Arcam, au anuntat in cadrul CES 2012 noul FMJ D33 ‘SuperDAC’ cu un pret de 2423€, acesta fiind un convertor digital la analog, ce va fi lansat oficial la sfarsitul lunii februarie.
Pe langa modelul mentionat, in targul de electronice de la Las Vegas ce s-a deschis in aceasta marti vor fi prezentate inca patru noi produse din seria ‘Digital Desktop Components’, care vor beneficia de USB, AES/EBU si intrari electrice / optice digitale.
Varianta D33 foloseste un convertor pe 24-bit/192kHz Burr Brown PCM1792 pentru fiecare canal, beneficiaza de filtre selectabile si va avea jitter super scazut pe toate intrarile.
Pe langa intrarea USB asincrona, ce poate fi folosita atat la PC cat si la Mac, modelul D33 are doua intrari digitale optice, doua intrari electrice S/PDIF si o intrare profesionala digitala AES/EBU.
Intrarile selectabile de mare viteza de clasa I si II sunt furnizate de socketuri USB de tip B, existand si o conexiune standard USB tip A pentru utilizatorii produselor Apple iOS.
Sursa de alimentare contine o pereche de transformatoare toroidale, care genereaza tensiune regulata si sub-regulata cu zgomot scazut. D33 beneficiaza de o telecomanda cu infrarosu si de o interfata duplex de control la distanta RS232 pentru integrarea in produsele personalizate.
Dac-ul beneficiaza de iesiri analogice de tip single ended de tip RCA sau balansate de tip XLR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.