DacMagic 100 produs de Cambridge Audio inlocuieste originalul DacMagic lansat in 2008, si isi va face aparitia la CES 2012 in Las Vegas.
DacMagic 100 va fi disponibil de la sfarsitul lunii februarie si va costa cu 36€ mai putin decat modelul pe care il inlocuieste – 242€.

DacMagic 100 este echipat cu cea mai recenta intrare audio USB de la Cambridge Audio, care permite rularea de fisiere lossless 24-bit/192kHz de la orice calculator cu Windows sau Apple.

Avand inca 3 conexiuni digitale, DacMagic 100 este de asemenea creat sa imbunatateasca performanta audio pe o gama larga de produse inclusiv televizoare, media playere si playere DVD & Blu-Ray.

A fost creat sa functioneze alaturi de docuri pentru iPad and iPhone precum Cambridge Audio iD100.

Unitatea a fost dezvoltata de centrul R&D din Londra al Cambridge Audio si va pune la dispozitia cunoscatorilor “un sunet vibrant, detaliat, remarcabil de lipsit de jitter – o problema care in mod normal degradeaza muzica stocata pe hard-disk-uri sau rulata in retea”.

Detaliile tehnice complete sunt urmatoarele:

  • DAC Wolfson WM8742 pe 24bit.
  • Intrare audio USB pe 24-bit/96kHz (care functioneaza fara necesitatea unor driveri) sau pana la 24-bit/192kHz folosind driverul Cambridge Audio disponibil gratuit pe site-ul firmei.
  • Trei intrari digitale: una optica, doua coaxiale.
  • Iesiri analogice RCA stereo.
  • Indicator al ratei de sampling de intrare pentru 32/44.1/48/88.2/96/192kHz
  • Incinta metalica, cu partea frontala din aluminiu.

Cambridge Audio DacMagic 100 va fi disponibil in magazine de luna viitoare in doua variante de culori: negru sau argintiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.