Negrul mat pare sa fie stilul la moda printre masinile de la CES 2012, daca este sa tinem cont de modelul din 2012 al Dodge Charger Blacktop, expus la targ si descris ca fiind “atat de monocrom cat se poate din punct de vedere legal pentru un autovehicul”.
Pe langa echiparea “macho”, ce combina nuante de negru, uriase jenti negre in 5 spite si o parte dorsala luminata si invaluita in fum, Charger Blacktop beneficiaza de sistemul audio Dr Dre Beats in mod standard.

Un amplificator pe 12 canale conduce cele 10 boxe si subwofer-ul dual-voice-coil (membrana dubla) din masina, toate acestea fiind controlate de un display UConnect de 8.4inch –aproape de dimensiunea unui iPad- ce permite rularea comunicatiilor, a sistemului de navigatie si a celui de entertainment.

Creat de inginerii audio din grupul Chrysler in parteneriat cu Dr Dre si Jimmy Iovine, presedinte al Interscope Geffen A&M Records, sistemul audio de masina Beats by Dr Dre foloseste un algoritm proprietar pentru egalizator pentru a crea “sunetul de inalta definitie pe care fondatorii Beats Audio il doresc in inregistrarile profesionale de studio”.

Trei boxe de 9cm sunt folosite in bord, cu inca doua pe usile din spate, in timp ce usile din fata sunt echipate fiecare cu un woofer de 15x23cm (adica 6x9inch pentru echivalenta), iar mai multe boxe de 6x9inch sunt folosite in spatele masinii, pe langa un centru de 20cm. Un subwoofer de 20cm cu membrana dubla este instalat intr-o incinta izolata in portbagaj.

Acelasi sistem audio este de asemenea disponibil si pe cea mai noua versiune de serie Chrysler 300 sedan, fiind standard pentru modelul 300S si disponibil ca un upgrade pentru celelalte modele din seria 300. Iovine este foarte incantat de cea mai noua achizitie a Charger-ului: “posesorii de Dodge Charger sunt oameni foarte puternici in plan emotional cand vine vorba de conectivitatea cu muzica lor preferata”.
“Nu exista nimic mai atragator ca o masina foarte performanta ce ofera o experienta audio impresionanta – si integrarea tehnologiei celor de la Beats Audio in Charger este urmatorul pas logic in expansiunea noastra exclusiva din domeniul auto cu grupul Chrysler”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.