Avem la indemana toate informatiile referitoare la noua serie de boxe Shadow a celor de la Monitor Audio, prezentate de curand la CES.
Exista 3 modele de boxe si un centru.
Cel mai mic, Shadow 25, este creat ca un satelit sau boxa spate. Foloseste un driver mid/bass de 4inch Flat RDR si un tweeter dome de 25mm.
Gandit sa fie montat pe perete, acesta vine cu un picior metalic, are o senzitivitate de 84dB si o putere maxima de 60W.
Urmatorul ca dimensiune este Shadow 50, care foloseste doua drivere de 4inch RDT, un tweeter C-CAM de 25mm si doua drivere ABR. Este gandit pentru a fi folosit impreuna cu televizoare ce au o diagonala maxima de 50inch.
Shadow 60 foloseste un driver similar configurat intr-o incinta relativ mai mare si deci este gandit pentru diagonale mai mari.
Exista si o boxa centrala din seria Shadow, care foloseste aceiasi driveri ca seriile 50 si 60.
Toate cele 3 modele de boxe au o senzitivitate de 87dB si o putere maxima de 120W.
Gama Shadow a celor de la Monitor Audio reprezinta “un concept creat de la zero”, beneficiind de tehnologii noi de design.
Driverul de 4inch mid/bass foloseste un sistem magnetic puternic necesar pentru forta emanata, dar in acelasi timp sa mentina si dimensiunile sub control.
Exista un driver variabil si o aranjare a suspendarii driverului in modul “concertina”, alaturi de un tweeter proprietar si o incinta dintr-o singura bucata de aluminiu extrudat.
Puncte de conexiune si intrari “invizibile” ale cablurilor, impreuna cu o culoare negru mat completeaza designul zvelt al acestor produse.
Pretul si disponibilitatea urmeaza sa fie anuntate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.