Divizia Samsung Techwin specializata in produse de monitorizare video si securitate pentru consumatori –de la CCTV la monitoare pentru bebelusi- a lansat un dispozitiv aditional care transforma orice HDTV intr-un smart TV.
Sistemul cu camera integrata inTouch, disponibil in magazinele din Statele Unite in luna martie la un pret de 200$ (155€), combina o camera video, conexiunea la internet si platforma de aplicatii, permitand utilizatorilor sa comunice, sa navige si sa urmareasca continut pe internet.

Skype este inclus din constructie, folosind microfonul incorporat in camera, boxele si conexiunea Wi-Fi pentru a permite integrarea intr-o retea casnica. Conectivitatea cu televizorul se realizeaza printr-un cablu HDMI, iar camera video a fost gandita pentru a fi folosita deasupra unui televizor sau pe un raft sau pe o comoda.
Sistemul suporta semnal video 720p pentru apeluri HD si vine cu presetari pentru o gama de aplicatii, incluzand YouTube si Google News si Weather, avand de asemenea si un browser web.
Acesta este completat de o tastatura QWERTY de marimea unei palme, ce poate functiona ca o rama foto, fie facand fotografii cu ajutorul camerei incluse de 3MP sau permitand vizualizarea imaginilor de pe dispozitive USB.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.