Producatorul spaniol de echipamente high-end Wadax (www.Wadax.eu) a prezentat la CES 2012 boxele La Pasión, cu design activ pe trei cai, ce are un pret de 106,500$ (83,245€).
Produsa de compania cu sediul in Madrid care a creat preamplificatorul digital universal PRE 1, care costa 27,800$ (21,716€), aceasta boxa are un tweeter condus direct de DAC-ul onboard, folosind ” o sursa de curent special proiectata„.

Amplificatorul digital integrat de 400W se ocupa gama frecventelor medii si joase, existand si optiune de a opta pentru amplificator extern.

Partea de electronica este situata intr-o incinta izolata mecanic la baza boxei, si desi aceasta a fost creata pentru folosirea unei conexiuni digitale intre sursa, preamplificator si driveri, exista de asemenea si o intrare analogica si un convertor analog-la-digital.

Wadax spune ca “Fiind in cautarea puritatii fara compromis a sunetului, nu exista elemente intermediare intre driveri si amplificatoarele de putere. Fara cabluri, condensatori, inductori sau rezistente. Aceeasi electronica D/A care se regaseste si in interiorul preamplificatorului universal PRE1 este folosita si la aceaste boxe.”

Aceasta permite utilizarea maxima a chip-ului muzical proprietar Wadax care se ocupa de crossover, corectii mecanice non-lineare, amplitudine si aliniere temporala si toate celelalte procese de prelucrare a semnalului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.